Re: Gud hör våra böner

Ja, sannerligen så hör Gud våra böner! Jag har själv haft mirakulösa upplevelser av bönesvar.
Det är numera en glädje att se och uppleva den "nye Anders", som inte utmattad - efter "pendelhelvetet" - somnar i soffan framför TV:n. Du kom ju bara hem för att sova. En bra dag var du hemma strax efter sju, en dålig dag kunde hemkomsten dra sig mot nio på kvällen! I ur och skur, i snöstorm och "Sibirisk kyla" står människor på vindpinade perronger utan skyddande "busskurer" och vet inte om, eller hur, de skall komma hem. För tåget har gått sönder p.g.a. kyla, eller kommer inte upp för "backen" p.g.a. löven som ligger på rälsen, eller bara helt sonika utan förklaring ställs in!

Kanske hjälpte även mina böner till att du skulle få ett friskare och bättre liv, för jag led också av dina utmattande resor. Jag kunde ju läsa om pendelkaoset dagligen i vår lokaltidning, som anses vara en skandal av värsta slag. Söder om Sthlm fungerar inte pendeltrafiken. Jag kan inte förstå hur människor står ut, år ut och år in.

Nu har jag fått tillbaka min "bäste kompis" och vi kan göra en massa roliga saker på vår FRITID. Och jag tackar Gud för denna "ynnest" av hela mitt hjärta.

Marja© 2006 Marja Silverfall All Rights Reserved

998 visningar
© Averbis förlag | Kontakt