Ja, så var det gjort!

Renovering är kul – när det är färdigt!

Att inte kunna vara uppkopplad ut på nätet på flera veckor är inte kul. Man saknar fönstret mot världen och cyberspace, trots att man är fullt upptagen med att åka skytteltrafik till tapet- och färgaffärer. Och sedan på med målaroverallen igen.

Ryggen är av men vad gör det när man kan lägga sig på sängen i ett fräscht nymålat sovrum . Som blev behagligt, harmoniskt grågrönt. 
Jag hade bestämt mig för att allt skulle bli som vanligt vitt, vitt, vitt. Min favoritfärg på väggar, om man vill ha många tavlor på väggarna.

Men när man hittar en tjusig fondtapet måste man ju bara ändra sig och matrummet blev hallonrött! Varmt inbjudande med den fina fondtapeten med blomrankor i champagneton. Som gjort för intima djuplodande diskussioner vid matbordet med tända ljus i kandelabern. https://www.tapetorama.se/wallpaper/largepics/71107.gif

Och helt plötsligt stod jag där också med en ny lampa, som jag fick gratis. Jag har aldrig varit för bjäfs i inredning, men nu sitter jag helt plötsligt i matrummet under en ljuskrona med dinglande glaskristaller. Får se om jag trivs med det, annars åker den gamla upp igen.
Arbetsrummet fick en ljus syrénfärg och vardagsrum och hall blev ljust cremevita. Köket blev antikvitt, så lite vitt fick jag trots allt med.

Och "vem bryr sig om vad för färger du har fastnat för i ditt hem", tänker säkert du som läser detta. Ingen antagligen, utan jag skrev detta bara för min egen skull för att jag är glad över mitt nya hem. Där jag trivs allra, allra bäst. 
Och att jag nu kan skriva detta på min underbara uppkopplade dator med vilken jag kan nå hela världen. Livet är fantastiskt och ett stort TACK vill jag ge alla planetens teknikfreaks som sett till detta är möjligt.

Marja

1140 visningar
© Averbis förlag | Kontakt