Chemtrails - Vad är det som händer på vår vackra jord?

För fyra veckor sedan kom vi hem från en tvåveckors vistelse på den största ön av Tolvöarna i Egeiska havet. En ö som påstås enligt legenden ha stigit upp ur havet för att bli solgudens brud. En ö som med säkerhet kan skryta med att ha 300 soldagar av årets 365 dagar. Som bara har vår och sommar. Och sommaren börjar i slutet av april med temperaturer runt 25°. Så har det alltid varit tidigare när vi har vistas på någon grekisk ö, men ack icke så i år.
En gråmulen dag skrev jag följande liggandes på min säng på hotellet med otroligt fin havsutsikt:

Ur led är vädret

Här sitter jag på ett hotellrum och blickar ut över Egeiska havet. I horisonten syns trots det grå regndiset, endast en timmes båtfärd bort, konturerna av bergen på Turkiets fastland.
Det är nu tredje dagen sedan vi kom för åtta dagar sedan som vi, sambon och jag, sitter och fördjupar oss i medhavd litteratur. Eller slumrar till under lyssning av ljudböcker som t.ex. Livets Bog eller vacker musik. Solen lyser med sin frånvaro.

Vi har gjort våra vårliga resor till Grekland många gånger och har aldrig haft otur med vädret. Tvärtom. Solen har varit generös med sitt leende mot oss. Men inte denna gång!
När vi satte oss på planet i Köpenhamn var det sol och 20+ hemma. När vi landade i Rhodos stad var de 19° och mulet. Men vi bekymrade oss inte över det, för vi visste ju att en kallfront skulle svepa in över Sverige under några veckor framöver. Och vi var helt säkra på att solen skulle lysa över den Grekiska arkipelagen igen. Vi skulle ju få sol, värme och D-vitaminer så att det räckte och blev över, ju! Trodde vi.
Men ur led är vädret. Det visste vi ju redan med vårt i Norden. Och så också nu här. Detta bekräftades även av de greker vi talade med. Detta år har inte varit sig likt andra år i Grekland. Överallt har det varit mycket regn och mycket moln. Inte sig likt alltså.
Det påstås på många håll på Internet att ”man” försöker att experimentera och manipulera väderleksförhållandena genom att skapa dimridåer mellan solen och jorden genom s.k. ”chemtrails”, kemiska spår. Enkelt förklarat; dessa chemtrails släpps från flygplan och lämnar efter sig molnränder och formationer som inte försvinner så som vanliga kondensspår gör. De onaturliga kemiska spåren försvinner inte på ett naturligt sätt utan påverkar vårt väder på ett onaturligt sätt. Påstår en del klimatologer och metrologer. Har jag hört.
Martinus har ju sagt eller skrivit någonstans att vi i framtiden kommer att kunna påverka och kontrollera vädret, men då på ett naturligt och livgivande sätt för mänsklighetens bästa. Genom en ny teknologi. Till det godas förtjänst. Men dessa larmrapporter om dessa chemtrails är inte positiva utan pekar på ett försök till förgiftning av vår jord. Ryktena säger att det som sker idag är i det ondas tjänst. Man försöker minska på tillgången till mat för jordens befolkning. Dvs. man försöker minska på växtkraften hos alla grödor som blir till mat. Man försöker att förhindra, genom kemiska utsläpp från flygplan, att växter och säd får solkraft för att kunna växa till sig och bli till vår dagliga föda. Kan det vara så djävulskt? Att några hemligt styrande maktmänniskor i världen har satt igång en process för att minska på befolkningsmängden, som de verkar anse utarma vår jords resurser. De menas inte räcka till för alla utan bara till en del — av dem utvalda. Ett elittänkande, en hemlig orden?

Redan för hundra år sedan påstod ingenjören och uppfinnaren Nikola Tesla att man kunde påverka vädret med genom ”molnsådd”. Och under olympiska spelen i Peking använde man speciella väderkanoner för att hålla bort regnrisken från arenorna. Så det finns nog fog för dessa rykten, de behöver inte vara fantasier eller konstiga idéer från ”konspirationshysteriker”. Och att det finns en maktelit som tycker att vi är för många som skall dela på jordens resurser och att en del behöver ”gallras bort som ogräs” är ju inte heller något nytt. Se bara vad som händer i Europa. Rasismen sprider sig. Man vill stänga sina länders gränser för främlingar. Även i Sverige. ”Kom inte hit och parasitera på våra tillgångar”, de tillhör bara ”oss som är svenskar”, är budskapet. Vad ”svenskhet” nu är, det har de inte riktigt kunnat förklara. Men att missunnsamheten och snålheten har ett fult ansikte, det vet väl alla?

Kan man då tro på dessa chemtrails-spekulationer? Ja, som vädret var på Rhodos är det inte så svårt att börja fundera. En sen eftermiddag tog jag dessa kort från vår balkong på en himmel med spår kors och tvärs. Märk väl också de grå strimmorna:

Det visade sig bli 8 soldagar av 14, vilket räckte för att ladda våra batterier.

Slut från Rhodos stad.

När vi kom hem ”råkade” (det finns inga tillfälligheter!) jag läsa en gammal tidning ”2000-Talets Vetenskap” nummer 4/12 om ”Chemtrails på svenska himlar”.
Där berättas det om en man som observerat en mängd chemtrails över Skåne. Han samlade in regnvatten och skickade in det för analys. Man fann oroväckande höga halter av aluminium, arsenik och uran i vattnet. Detta sker alltså över ”Sveriges kornbod”, där vi bor! Det landskap som försörjer en stor del av de svenska hushållen! Varför? Han får bara undvikande svar när han kontaktar svenska eller internationella myndigheter.
Och plötsligt en kväll såg jag i TV1:s tablå att man skulle visa en dokumentär om Chemtrails. För dig som blir nyfiken finns den kvar att se på SVT-play:
Har du tittat upp i himlen och undrat varför flygplan ibland lämnar ett tjockt vitt moln efter sig? Handlar det om en medveten, hemlig plan att spreja atmosfären för att förvandla planeten?”

Och som om det inte skulle räcka så visade de veckan efter en dokumentär om Illuminati:
Finns det en hemlig grupp som vill kontrollera världen och införa en ny världsordning? Är det rika familjer, ockulta organisationer eller någonting som inte är helt mänskligt?

Ja, det finns inga tillfälligheter! Och när man blivit ”upplyst” om saker blir man mer observant. Den 27/5 tog jag detta foto från vår balkong över sydvästra Skåne. Titta själv och bedöm:

Och om nu ditt intresse är väckt så finns det mer att se och läsa om dessa fenomen:

ChemTrail Sprayer - 100% proof - filmed up close by AF pilots

Pia Hellertz:
CHEMTRAILS Någon försöker leka Gud?

Amerikansk fraktpilot bekräftar: chemtrails är verkliga och leder till katastrof

Former FBI Chief Admits Chemtrails Are Real

Former FBI Chief Comes Clean About Conspiracies And Corruption

 

2803 visningar
© Averbis förlag | Kontakt