Vara snäll mot en ilsken pitbull?

Det är svårt att vara snäll mot en ilsken pitbull. Det finns många människor med pitbullska egenskaper. Jag har mött en del i mitt liv. Men jag har lärt mig mycket av det. Framför allt att man kan gå åt olika håll, om man inte kan samsas just nu. Tids nog kan man mötas igen och då kanske vara mer på samma våglängd - om inte i detta, så i nästa liv. Tid har vi gott om i evigheten. 
Även om jag har förlåtit dem i mitt hjärta så har inte den fullkomliga försoningen skett förrän den andra har ångrat sig och bett om förlåtelse. Mer om förlåtelse.

Sedan 16 år tillbaka lever jag i underbar harmoni med en go´, glad och kärvänlig Lufsen, som alltid rullar de bästa veggiebullarna till mig 

! Och jag, ja jag tackar och tar emot…vilket kan vara en svår övning för den feminina givande principen...

Lady

Inlägg flyttat från: http://silverfall.se/frid/tredje-testamentet-blogg.php?msgID=344

Prenumerera på nyheter via RSS

Om du vill prenumerera på senast gjorda uppdateringar kan du klicka på denna ikon

 längst ner på någon av nedanstående sidor. Du skapar då en prenumeration på respektive ämne i portalen.

Blogg   Alla artiklar   Video   Bandföredrag   Vegetariskt   Hälsa & skönhet   Exempel från Outlook hur det fungerar >>