Om kolloidalt silver igen

Jag fick en fråga om jag visste något om kolloidalt silver häromdagen. Det verkar vara något som diskuteras bland hälsointresserade kosmologer. Jag har skrivit om detta för några år sedan (2008) och inlägget kan läsas här:  "Varning för kolloidalt silver!"

Jag har med egna ögon sett en person bli mer och mer grå i ansiktet av det. Och hos Oprah Winfrey såg jag en man blivit helt gråblå! Kan aldrig vara nyttigt att bli silverförgiftad!

Tänker
Marja

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på nyheter via RSS

Om du vill prenumerera på senast gjorda uppdateringar kan du klicka på denna ikon

 längst ner på någon av nedanstående sidor. Du skapar då en prenumeration på respektive ämne i portalen.

Blogg   Alla artiklar   Video   Bandföredrag   Vegetariskt   Hälsa & skönhet   Exempel från Outlook hur det fungerar >>