Blogg för Marja

Vi tackar och önskar eder alla...

dec
16

Vi vill tacka alla våra trogna läsare som hittat till vår andligt vetenskapliga Martinus-sida för all positiv respons och tänkvärda kommentarer det gångna året!

Samtidigt passar vi på att önska alla en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR 2019!  

Till den som gillar pampig julmusik bifogar vi en länk till "The Lord's Prayer" eller som den heter på svenska "Fader vår..." http://youtu.be/gpYOPztCFzE

Och också ett tips från Martinus; prova att känna in och "lyssna" på julafton för:

Posted By Marja läs mer
Posted By Marja läs mer

Om den globala klimatförändringen, jordbävningarna och jordaxelns lutning

okt
02

Inlägget lades ursprungligen upp 2017-09-20 12:24:21 men är lika aktuellt idag.

Detta kunde man läsa om nyligen:

Posted By Marja läs mer

Nytt info om den uppskjutna rättegången

sep
25

På grund av Kurt Christiansens tidskrävande behandling som beräknas ta 6 månader plus 3 månaders konvalescenstid har rättegången nu skjutits fram till 2:och 9:e juli 2019.

Kurt är vid gott mod och räknar med att han kommer att bli rask!

Posted By Marja läs mer

Rättegången inställd 24 - 25/9

sep
25

Info till er som är intresserade. Senaste nytt om rättegången, som skulle avslutas nu 24 - 25/9 , mellan Martinus Institut mot "Fyrklövern":

Posted By Marja läs mer

Wallström och Martinus om risker för diktaturer

sep
01

Margot Wallström bekräftade i morse i Nyhetsmorgon på TV4 det som Martinus redan varnat för 1957:

”För första gången nu på lång tid har vi fler länder som går i riktning mot att bli autokratier, alltså att man har en envåldshärskare, än dom länder som går i demokratisk riktning. Och det är väldigt illavarslande för världen."

Posted By Marja läs mer

Om "genier", kvinnohatare och manschauvinister

aug
20

Igår när vi, sambon och jag, lyssnade på Sara Danius som sommarpratade i P1 om dessa herrar som suttit på maktpositioner i och runt Svenska Akademin och närmast betraktats, åtminstone av dem själva, som riktiga genier kom jag även att tänka på August Strindberg. Hur ofta är det inte så att de som själva i sin stora pompösa storhet skapat sig en falsk aura av genialitet ofta sedan blivit avslöjade som riktiga kvinnohatare och manschauvinister. Jag har läst Ebba Witt-Brattströms bok "Århundradets kärlekskrig".

Posted By Marja läs mer

Bilder från Martinus barndomshem på 128-årsminnesdagen

aug
11

År 2015 hyrde vi en sommarstuga i Lökken på Jylland. Meningen var att vi skulle resa runt till Sindal, Martinus födelseby, Skagen och runt på Nord-Jylland.
Vi hade den goda turen att få tillgång till Martinus barndomshem helt för oss själva, som egentligen var stängt för guidning pga sjukdom, och kunde verkligen insupa den fridfulla atmosfären där under en timmes tid.

Här kommer lite bilder vilket ju är lämpligt just idag på hans 128-åriga minnesdag. Obs! Alla bilder är privata och får inte kopieras eller spridas vidare utan mitt tillstånd!

 

Posted By Marja läs mer

Om konsekvenser av drogmedicinering med metylfenidat, amfetamin och cannabis

jul
31

Man har i decennier behandlat överaktiva barn och vuxna med koncentrationssvårigheter, som fått diagnosen ADHD eller ADD, med de centralstimulerande och narkotikaklassade läkemedlen metylfenidat och amfetamin. Centralstimulerande mediciner sägs påverka hjärnans förmåga att öka koncentrationen och minska impulsiviteten. Medicineringen påverkar vissa så kallade signalsubstanser i hjärnan. Förskrivningen av preparat innehållande metylfenidat har ökat rejält på senare år.

Posted By Marja läs mer

Polförvandling pågår hos människan till ett mänskligt tredje kön

apr
29

Vi skall inte för alltid förbli män och kvinnor. Förvandling pågår till ett ”samkön” dvs. ett ”tredje kön”. Och det är ju redan vedertaget inom den materiellt-mänskliga psykologin att män och kvinnor har, förutom sin egen maskulina eller feminina sida, även den motsatta sidan i sin mentala struktur.

Den maskulina polen hos mannen och den feminina polen hos kvinnan har sitt utlösningscentrum i de sexuella organen, medan den motsatta polen har sitt utlösningscentrum i hjärnorganen. Enligt Livets Bog.

Posted By Marja läs mer

Sidor

Subscribe to RSS - Blogg för Marja

Prenumerera på nyheter via RSS

Om du vill prenumerera på senast gjorda uppdateringar kan du klicka på denna ikon

 längst ner på någon av nedanstående sidor. Du skapar då en prenumeration på respektive ämne i portalen.

Blogg   Alla artiklar   Video   Bandföredrag   Vegetariskt   Hälsa & skönhet   Exempel från Outlook hur det fungerar >>