Information om ny bok!

ÄNTLIGEN! Anders tankeväckande tredje bok "Monetärdemokrati - Humanitetens ekonomi" är nu utgiven på Averbis Förlag.
Köp den här!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mina tankar kring Jans dröm

Jag hoppas Jan att din dröm slår in!

När jag läste Jans dröm fick jag däremot en lite annorlunda upplevelse, än Jan, om slutet i drömmen. Man skall ju inte lägga sig i andras drömtolkningar, men min upplevelse blev att det var Martinus som var stewarden. Att det är han som i kulisserna drar i trådarna och ger impulser till olika människor att agera i den här så viktiga händelsen i Sakens historia. Det är ju inte rådet och Institutet som är Saken, det är alla vi som tagit den eviga världsbilden, de kosmiska tankarna och lagarna till vårt hjärta! Det är vi som skall föra dem vidare, det vi som är Saken.
Jag tror nämligen inte att förmannen i rådet slutar, han kan ju sitta där på livstid om han vill. Den som har makten lämnar inte ifrån sig den frivilligt. Det har ännu inte hänt i världshistorien. Och det är han som väljer de nya rådsmedlemmarna hela tiden. Och vad det betyder kan ju vem som helst räkna ut. Nej, jag tror att den utmattning och kraftlösheten hos ”piloterna” i drömmen står för att de förlorar makten över upphovsrätten. De kommer inte att ha något att säga till om angående spridningen av litteraturen eller något annat Martinus-material heller.
Varför kommer de att förlora? Jo - om det nu finns någon rättvisa - för att de har ändrat och fortsätter att ändra i texten och innehållet av copyrightskyddat material. De förvaltar inte det copyrightskyddade materialet på rätt sätt, som Martinus har testamenterat till dem. MI har helt missförstått Martinus vilja och de lagar han satt upp för rådets medlemmar och för hela MI. De finns upptagna på band.
Det är inte att förvara originaltexterna i källaren som Martinus har ålagt dem genom sitt testamente, utan att bevara texterna och innehållet i böckerna i oförändrat skick, så som de föreligger från Martinus hand! Och det gör man inte idag. Och det får man hoppas att Fyrklövern kan bevisa med många olika citat på rättelser gjorda av MI från böckerna i rätten! Jag har bara visat ett litet urval av dessa innehållsändringar i min artikel ”Bakgrunden till Martinus Instituts stämningshot”, under rubriken ”Ändringar – exempel”. Det finns säkert många fler! Det är dessa rättelser som kan kosta dem upphovsrätten till Martinus originaltexter. Om Gud så vill och de får en lagman som förstår det katastrofala i dessa ändringar. Det bästa alla i ”first class” nu kan göra för att hjälpa Fyrklövern är att hjälpas åt att finna fler av dessa ändringar gjorda av MI i texterna.

Prenumerera på nyheter via RSS

Om du vill prenumerera på senast gjorda uppdateringar kan du klicka på denna ikon  längst ner på någon av nedanstående sidor. Du skapar då en prenumeration på respektive ämne i portalen.

Blogg   Alla artiklar   Video   Bandföredrag   Vegetariskt   Hälsa & skönhet   Exempel från Outlook hur det fungerar >>